Egyesületi tag

Egyesületi tagság kezdeményezhető:

Online tagfelvételi rendszerünkön keresztül: Az adatok kitöltése és a kérelem elküldése után a rendszer egy tájékoztató elektronikus levelet küld, melyben megtalálható a tagsági díj megfizetés lehetőségei. A tagdíj beérkezése után 2-3 hét múlva a tagságot igazoló és az elfogadott tagfelvételi lap az egyesületi ponton átvehető, melyről a rendszer automatikus üzenetet küld.

Tagfelvételi lap elfaxolásával: a kitöltött tagfelvételi lapot kérjük a (1) 7001734 számra faxon megküldeni. A tagdíj beérkezése után 2-3 hét múlva a tagságot igazoló és az elfogadott tagfelvételi lap az egyesületi ponton átvehető, melyről a rendszer automatikus üzenetet küld.

Személyesen: az egyesületi ponton (1163 Budapest, Veres Péter út 35.) nyitva tartási időben (Csütörtök: 16-18-ig). Az egyesületi ponton van lehetőség a tagsági díj készpénzben történő befizetésére is.

Jelenleg itt tartózkodik: Csatlakozz Egyesületi tag

Támogass Minket

  • Ötlettel,
  • Jó szóval,
  • Építő kritikával,
  • Önkéntes munkával,
  • Pénzbeli támogatással,
  • Természetbeli adománnyal.

Oszd Meg

Kérünk oszd meg másokkal is az információkat, hogy minél többet tudjunk tenni Otthonunkért.

 

Ötletláda

Ötletláda oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az Egyesület működésével kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, ötleteit továbbíthassa részünkre, ezzel is segítve munkánkat.

Ötlet küldése

Várjuk észrevételeiket!

 

Elérhetőségeink

Egyesületi pont:
1164 Budapest, Batthyány I. u. 64.
(Csütörtök: 16-18-ig)
Fax: +36.1.7001734
Email: info@otfalu.hu
Website: www.otfalu.hu