Vállalkozások

Ingyenes megjelenés cégeknek

Az Ön cége, vállalkozása egyszerűen megjelenhet cégregiszteres adatbázisunkban, hogy ezzel is növelje ismertségét és ezáltal természetesen a forgalmát is. A megjelenéshez még regisztrációra sincs szükség, egyszerűen csak az alábbi linken szíveskedjék megadni cégének adatait!

Online regisztrációs adatlap kitöltése

Ha Öt Falu kártyaelfogadó szeretne lenni

Cégének lehetősége van ingyenesen csatlakozni a 16.kerületben használható Öt Falu kártya programhoz, ezzel lényegesen növelve vásárlói/ügyfelei számát. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintva kitölteni a jelentkezési adatlapot. A megadott adatok alapján e-mailben fogjuk elküldeni a további instrukciókat.

Online regisztrációs adatlap kitöltése

Ha EDC kártyaelfogadó is szeretne lenni

Amennyiben növelni szeretnék potenciális vásárlóik táborát több mint 800.000 EDC taggal, úgy csak - egy Önök által meghatározott mértékű - kedvezményt kell a kártyatulajdonosok számára biztosítaniuk. Az együttműködésnek semmilyen előre fizetendő költsége nincs, annak ellenére, hogy az Önök üzleteit több mint száz Kibocsátó Partnerünk fogja a saját kiadványában reklámozni. Bal oldalon egy pár cég akik már csatlakoztak az EDC kedvezmény nyújtók körébe.

Kérjük, amennyiben nem csak az Öt Falu Kártya elfogadóhelyként szeretne szerepelni, hanem az EDC kártya tulajdonosoknak is kedvezményt szeretne nyújtani, akkor az alábbi két nyomtatványt is szíveskedjék kitölteni, ajánlóként pedig az Öt Falu Egyesületet feltüntetni szíveskedjen!

Amennyiben elfogadják az abban szereplő feltételeket, akkor töltsék ki a Regisztrációs Űrlapot, illetve az EDC kártyaelfogadó szabályzatot! (A pontos kitöltéshez szükséges koordináta adatok ezen az oldalon kereshetőek meg.)

Regisztrációs Űrlap
EDC kártyaelfogadó szabályzatot

A fenti dokumentumokat nyomtatás, aláírás után az aláírásminta másolatával, illetve a szintén - az űrlapok számától függetlenül egy példányban - aláírt szabályzattal együtt postázzák el az EDC ügyfélszolgálatára (1051 Budapest, Arany János u. 27) vagy egyesületünkhöz! Az aláírt dokumentumok szkennelt formában is megküldhetőek : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .


A csatlakozás mindhárom rendszerhez ingyenes.

Posta címünk: Öt Falu Egyesület (1164 Budapest, Batthyány Ilona u. 29.)
Személyesen: Öt Falu Egyesület (1163 Budapest, Veres Péter út 35. )

Ha Ön szeretné növelni vállalkozása forgalmát általunk, kérem tekintse meg médiaajánlatunkat!

Bármely további kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Az ajtóra kiragasztandó matrica, melyen feltüntetésre kerül a kedvezmény mértéke az egyesületi ponton vehető át!

FIGYELEM! Ha mindkét kártyaprogramhoz csatlakozni szeretne, akkor mindkét helyre regisztrálnia kell!

Jelenleg itt tartózkodik: Csatlakozz Vállalkozások

Támogass Minket

  • Ötlettel,
  • Jó szóval,
  • Építő kritikával,
  • Önkéntes munkával,
  • Pénzbeli támogatással,
  • Természetbeli adománnyal.

Oszd Meg

Kérünk oszd meg másokkal is az információkat, hogy minél többet tudjunk tenni Otthonunkért.

 

Ötletláda

Ötletláda oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az Egyesület működésével kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, ötleteit továbbíthassa részünkre, ezzel is segítve munkánkat.

Ötlet küldése

Várjuk észrevételeiket!

 

Elérhetőségeink

Egyesületi pont:
1164 Budapest, Batthyány I. u. 64.
(Csütörtök: 16-18-ig)
Fax: +36.1.7001734
Email: info@otfalu.hu
Website: www.otfalu.hu