Tagság

Az egyesület rendes tagja lehet minden olyan 18. életévét betöltött XVI. kerületi lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki nincs a közügyektől eltiltva, és a belépési nyilatkozatban vállalja, hogy tevékenyen részt vesz az Egyesület munkájában, elfogadja Alapszabályát, fizeti a tagdíjat és az Egyesületi tagsággal járó kötelezettségeket vállalja. Szülői engedéllyel 14. életévét betöltött magyar állampolgár is felvehető tagként.

Pártoló tag lehet minden olyan természetes és jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki az Egyesület Alapszabályát elfogadja, valamint erkölcsileg és anyagilag támogatja az Egyesület működését. XVI kerületi lakcímmel, székhellyel, munkahellyel rendelkezik, illetve tanulmányait a XVI. kerületben folytatja.

Tiszteletbeli tag lehet az a természetes személy, akit az elnökség az Egyesület kiemelkedő erkölcsi vagy anyagi támogatása elismeréséül tagjai sorába meghívott.

Tagsági díj


Az egyesülethez való csatalakozás feltétele az éves tagdíj megfizetése.  Az éves tagdíj mértéke:

 

Pártoló tagdíj: 2.500 Ft/év

Tagdíj : 25.000 Ft / év

 

A tagdíj az egyesületbe való belépéskor esedékes és egy évre szól. Minden tag (rendes tag, pártoló, tiszteletbeli) az egyesültbe való belépés után automatikusan megkapja a tagságát igazoló Öt Falu Kártyát.

 

Milyen előnyökkel jár az egyesületi tagság?

 

- egy dinamikus közösséghez való tartozás,
- a tagsági kártyával közel 1000 elfogadóhelyen vásárolhat (élelmiszert, tartós fogyasztási cikket, üzemanyagot, stb.) országszerte kedvezményesen, így akár 100 e Ft-ot is megtakaríthat évente,
- elektronikus úton értesül a kerületet érintő legfontosabb információkról,
- ingyenesen vagy kedvezményesen vehet részt előadássorozatainkon, melyek igény szerint  felmerülő témakörökben rendezünk.

 

Pártolja, támogassa egyesületünket!

Belépési nyilatkozat Online jelentkezés
Jelenleg itt tartózkodik: Tagság

Támogass Minket

  • Ötlettel,
  • Jó szóval,
  • Építő kritikával,
  • Önkéntes munkával,
  • Pénzbeli támogatással,
  • Természetbeli adománnyal.

Oszd Meg

Kérünk oszd meg másokkal is az információkat, hogy minél többet tudjunk tenni Otthonunkért.

 

Ötletláda

Ötletláda oldalunkat azért hoztuk létre, hogy az Egyesület működésével kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, ötleteit továbbíthassa részünkre, ezzel is segítve munkánkat.

Ötlet küldése

Várjuk észrevételeiket!

 

Elérhetőségeink

Egyesületi pont:
1164 Budapest, Batthyány I. u. 64.
(Csütörtök: 16-18-ig)
Fax: +36.1.7001734
Email: info@otfalu.hu
Website: www.otfalu.hu